top of page

5 Tips voor de perfecte lingerielade

Je lingerie is het eerste wat je aantrekt ’s morgens en het laatste wat je uitdoet ’s avonds. Geen enkele kleding zit zo dicht op je huid. Sluit dus geen compromissen als het daarop aan komt en wees gerust veeleisend.

 

1.Zeg nee tegen ongemakkelijke lingerie

Lingerie, of het nu bh’s of slips zijn, die niet gemakkelijk zit, hoort niet thuis in je lingerielade. Het kan echt niet de bedoeling zijn dat je ’s avonds thuis komt en liefst meteen je bh wil uittrekken. Ongemakkelijke lingerie belandt uiteindelijk gewoon achteraan in de kast. Zonde van het geld.

2. Kies voor comfort én fashion

Neen, niet alle degelijke bh’s eruit zien eruit als oorlogsmateriaal. En neen, niet alle mooie bh’s zijn voorbehouden voor de happy few. Pasvorm en mode gaan bij Lingerie Styling perfect samen.

3. Kies voor kwaliteit, niet voor kwantiteit

Je lingerielade hoeft echt niet uit te puilen (tenzij je zoals ons een excuus hebt omdat je verliefd bent op lingerie). Met een handvol welgekozen snitten, die passen bij je stijl, je lichaam en waar je je goed in voelt, match je je lingerie zeker en vast met je meeste looks.

4. Weet wat je koopt

Als je geld uitgeeft aan lingerie, wil je ook waar voor geld. Kijk dus even op het label of op de website van de fabrikant. Marie Jo, PrimaDonna en Andres Sarda ,de sleutelmerken van Lingerie Styling , zijn elk Ökotex- en SA8000-gecertifieerd. Dat betekent dat de materialen veilig en gecontroleerd zijn, en dat de productie op een sociaal verantwoorde manier gebeurt. Geen kinderarbeid of uitbuiting dus. Een goed gevoel in je lingerie draait ook om een gerust geweten.

5. Overloop je lingerielade

Gooi wat niet goed of versleten is eruit. Kijk naar wat je hebt en vul vervolgens aan met wat je nodig hebt (denk aan de must-haves!). Zo behoud je het overzicht en vermijd je miskopen. Bedenk ook dat je meerdere stijlen kan combineren: er bestaan T-shirt bh’s waarvan je schouderbandjes op meerdere manieren kan dragen. Twee vliegen in één klap.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page