top of page

De nieuwe badmodecollectie van Marie Jo


Wie Belgische lingerie zegt, zegt Marie Jo. Al sinds 1981 timmeren ze aan de succesweg met lingerie voor de zelfbewuste vrouw die een verfijnd statement wil maken. Verwacht hier geen franjes en over the top modellen, bij Marie Jo zijn de lijnen uitgepuurd, aansluitend, mooi.

 

In 1997 ging het merk nog een tree hoger op de minimalistische trap staan met de lancering van Marie Jo L'Aventure, een collectie vol lingeriebasics. Anno 2018 neemt het merk een duik. Niet in de rode cijfers, maar in het water, want deze zomer maakt de allereerste badmodecollectie van Mari Jo haar opwachting.

Als er maar streepjes zijn

"De collectie is opgebouwd rond een slimme serie van zes concepten, telkens uitgevoerd in twee à drie varianten", vertelt David Dupont, designer van de nieuwe badmodecollectie. "Marie Jo Swimwear combineert de klassieke tinten zoals rood, marineblauw, wit en kaki met een zomers palet van turquoise en fuchsia. Dat kleurenpalet gaat hand in hand met traditionele motieven zoals marinestrepen en ruiten."

Inspiratie haalde Dupont naar eigen zeggen uit iconische persoonlijkheden die tijdloze klasse en pure chic uitstralen. "Ik wilde een ode brengen aan stijliconen zoals Romy Schneider, Cathérine Deneuve en Grace Kelly. Het strakke lijnenspel weerspiegelt de pure, verfijnde elegantie eigen aan deze vrouwen. Hun sensuele persoonlijkheid schuilt in de luxueuze materialen en gracieuze details."

Pasvorm troef

Net als bij de lingerie is ook bij de badmode de pasvorm van primordinaal belang. "De perfecte designs vormen het uitgangspunt. Met beugels of zonder, met lining of zonder, strapless of met halter; dankzij ingenieuze pasvormen is de collectie op maat van elk figuur." En het wordt een blij weerzien met een oude bekende, want ook Marie Jo's topmodel Avero zit in de badmodecollectie en is trouwens gemaakt in dezelfde ruitjesstof als de lingerie. Dit was oorspronkelijk ook een stof om badgoed te maken: back to the roots, dus!"

e

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page