top of page

PrimaDonna verleidt je met de Plume Toffee collectie

De broderie is licht en sierlijk als fijne pluimpjes die bewegen in de wind, het printstofje oogt luchtig en voelt superzacht aan. Plume heeft haar naam duidelijk niet gestolen. Vrouwelijke lingerie met een frisse, jonge uitstraling én uitstekende pasvorm voor een cupmaatje meer.

 

Expressieve meerkleurige broderie met extra lange steken en een elegant glanseffect. Een superzacht microvezelstofje met een fijne print, dat in de bh's verkleefd is met een stevige dubbeling voor extra steun.

IN DE KIJKER

LUXUEUZE BALCONNET-BH

- Met verticale naad en prachtige broderie all-over.

- De uitlopers van de broderiebloemen vormen een speels randje aan je bovencups.

- Sexy semitransparante cups met een zeer goede pasvorm.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page