top of page

Hoe blijf je gemotiveerd om te sporten?Om na de zomer je perfecte body te hebben, is het nu HET moment om te beginnen. Maar hoe hou je het sporten vol? Het is lekker fris buiten… misschien iets te fris. Betrap je jezelf erop dat je (goede) excuses blijft verzinnen om maar niet naar die sportschool te gaan? Hoe blijf je gemotiveerd om te sporten? Heel simpel: Zo dus!

Sport binnen

De oplossing: Binnen sporten! Zo kun je het hele jaar door sporten, dus geen excuus om te stoppen. Sterker nog: je kunt het lekker thuis doen, handig toch? Zet bijvoorbeeld een full body fat burning workout aan en gaan met die banaan! Een paar stappen verder en je staat al in de douche. Geloof ons, je zal trots op jezelf zijn.

Stel doelen

Doelen behalen is waar je het uiteindelijk allemaal om doet. Je kunt ontzettend veel doelen voor jezelf stellen als het gaat om sport. Afvallen, sterker worden, uithoudingsvermogen verbeteren of je immuunsysteem een boost geven. Het kan allemaal! Het is goed om een hoofddoel te bepalen, maar start eerst met wat kleinere doelen en dan gaat het een stuk sneller dan je denkt!

Sportoutfit

Dit kan natuurlijk niet ontbreken: een sportoutfit! Bij Galatea vind je allerlei sportbh's, ook voor grote maten. Zo word je weer gemotiveerd en kan je er weer helemaal tegenaan (look good = feel good).

Weest bewust

Op de momenten dat het even tegenzit en je dus echt helemaal geen zin hebt om te sporten, denk eraan: Het is gezond! Wees je ervan bewust dat sporten gewoon super goed voor je is en het helpt om te begrijpen waarvoor precies. Je wordt er fitter van, je immuunsysteem verbetert en je kunt beter slapen. Lees je dus in en be inspired.

Beloon jezelf

Het klinkt misschien een beetje cliché, maar het werkt echt! Treat yourself every now and then. Het geeft je weer kracht en energie om door te gaan. We moeten toch een beetje streng zijn, want even voor de duidelijkheid: elke dag jezelf verwennen is een beetje te veel van het goede. Leuk weetje: Chocolademelk is een lekkere treat en is tegelijkertijd hartstikke goed voor je! Het schijnt dat je langer kunt sporten en het de ingrediënten bevat die goed zijn voor een after workout drink.

Volg deze tips op en get motivated!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page