top of page

Cosy de winter tegemoet


Vandaag wordt de klok verzet en zal het weer sneller donker zijn ’s avonds. Het is niet omdat het herfstweer is, dat we onszelf niet mogen verwennen. Dit is juist het uitgerekende moment om jezelf lekker warm aan te kleden, zodat we onze energiefactuur tot een minimum kunnen beperken. Bij Galatea vindt je gezellige en comfortabele homewear om cosy de winter tegemoet te gaan.


Niets zo leuk dan thuis komen en een casual outfitje aantrekken, dat is wat homewear te bieden heeft. De durvers onder ons kunnen dit zeker ook buiten de comfortzone van de zetel dragen en even binnenspringen in de supermarkt. En laat ons eerlijk zijn, thuiswerken doen we meestal niet in ons mantelpakje. We hoeven echter niet steeds onze afgedragen joggingbroek aan te trekken!


Verschillende merken (Vitamia, Charlie Choe, GL-Amour...) bieden homewear aan in velours en fluweel. Je kan deze combineren met een t-shirtje of topje of gewoon los op de huid. Ze zijn verkrijgbaar in tal van herfstkleuren, kom zeker een kijkje nemen naar ons aanbod.

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page