top of page

Eerste BH’tje gezocht, Galatea to the rescue!


Je eerste ondergoed, laten we ineens lingerie zeggen, is een heel spannende aankoop. Strawberry Secrets zorgt er echter voor dat dit een plezier wordt! Niet alleen is het design eenvoudig, kleurrijk en tijdloos, maar het voelt ook aan als een tweede huid.


Strawberry Secrets is een van oorsprong Belgisch merk ontworpen door een mama met haar twee dochters. Het is hun missie om dicht bij je vrouwelijke kant te blijven. Dit is een uitdaging, want opgroeien is niet gemakkelijk: je lichaam verandert en daarmee ook je zelfbeeld en de manier waarop je kijkt naar de mensen om je heen. Om dicht bij jezelf te kunnen blijven is comfort en zelfvertrouwen essentieel. Daarom ontwikkelen zij de eerste bh’tjes voor 11 tot 15 jarigen en zolang je jezelf er goed in voelt.


Het merk wilt je op jonge leeftijd goed in je vel doen voelen. Niet kinderlijk en niet sexy, maar comfortabel en mooi. De collectie is kleurrijk en bestaat uit gemakkelijke modellen die ervoor zorgen dat je trots mag zijn op je lichaam en jouw het zelfvertrouwen geven dat je jezelf kan zijn op elke leeftijd.


Met deze eerste bh’tjes kan je iets unieks dicht bij je hart dragen en Galatea helpt hier graag aan mee. Vanaf December is de collectie verkrijgbaar in de winkel en helpen we je met veel plezier aan een setje waar jij je goed in voelt!

コメント


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square