top of page

Vaderdag? Muchachomalo tovert een lach!Op zondag 19 maart viert de Antwerpenaar vaderdag en waarom niet eens aan een stukje artistieke vrijheid denken als geschenk. Muchachomalo wilt de mannen in de watten leggen. Dit doen ze niet alleen met heel comfortabele maar ook unieke boxershorts. Want het oog wil ook wat!


“De Muchachomalo is authentiek, erg eigenwijs en een beetje opstandig. Hij gaat recht op zijn doel af. Niet bang voor eventuele risico’s. Als natuurlijk leider maakt hij anderen enthousiast over zijn ideeën. Hij werkt hard en blaast stoom af door op avontuur te gaan. Vrienden gaan graag met hem mee. Ze waarderen hem om zijn lef en eerlijkheid.” (Muchachomalo)


In iedere man schuilt er wel een muchachomalo! De producten inspireren, verrassen en vertellen een uniek verhaal. Er is voor ieder wat wils: vanaf de basis collectie, tot de meest excentrieke prints. Alle ontwerpen zijn met de hand getekend door creatieve kunstenaars. Zo is elke print uniek. Dit alles in top kwaliteit en vorm, zodat fashion en comfort een geheel vormen.
Kom gerust een kijkje nemen bij Galatea!


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square