top of page

Winkelhier, zoek online, koop lokaal!


Shop smart, shop local. Door lokaal te kopen investeer je in jobs voor mensen van hier, niet voor dozen uit het buitenland. Lokale handelaars doen hun uiterste best om de service te geven die een klant verdient. Daarom pleit Lingerie Galatea ook voor het winkelhieren, een manier waarbij je online kan zoeken, maar je aankoop doet bij een ondernemer van hier. Winkelhieren is daarom ook het woord van het jaar geworden. We willen niet langer woorden maar daden!


What’s in it for me?

Je steunt hiermee niet alleen een kleine zelfstandige, maar dit biedt ook tal van voordelen:

  • Door te winkelen in je buurt kan je jezelf verwennen met een unieke beleving. Je kan je laten omringen door kwaliteitsvolle producten, zorgvuldig uitgekozen door een gepassioneerde zaakvoerder. Bovendien kan je de structuur en zijdezachte stoffen in real life zien en voelen.

  • De zaakvoerder is bezield door haar product en bezit een uitstekende kennis. Voor vriendelijk advies of een mening van een echte kenner ben je het best af bij haar. Met vragen kan je rechtstreeks bij de expert terecht.

  • Zo kunnen we samen vermijden dat de winkelstraat in Schoten er verlaten bijligt en zorgen dat onze dorpskern levendig blijft.

  • Tenslotte blijkt uit een onderzoek van Unizo dat lokaal winkelen maar liefst 1785 extra jobs kan opleveren, als elk Belgisch gezin zo’n 100 euro extra per jaar besteedt in eigen land in plaats van online in een buitenlandse webshop.

Kortom: lokaal winkelen blijft dus ontzettend belangrijk voor onze economie, je steunt er lokale handelaars mee in deze moeilijke tijden én je doet jezelf een unieke belevenis cadeau.

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square